Anonymitet Bloggen »Konsten att online självförsvar

Konsten att online självförsvar

Postat den 25 september 2008 i Blandat

Personlig självförsvar bör vara en klass som krävs i varje high school i hela världen; Men många människor inte ens bryr sig om sitt eget försvar i händelse av attack. Ungefär som den verkliga världen, borde vi skydda oss själva på nätet, liksom. Varje gång vi loggar in på Internet, vi öppna oss för många fler faror än vi skulle på gatan. Det finns virus som kan stänga ner våra datorer och gör dem drönare, det finns spionprogram som kan se varje webbplats vi besöker och e-post vi skickar ut, och det finns hackers som vill stjäla våra personuppgifter för att använda den för sin egen ondska.

För att börja, men du vill det senaste operativsystemet uppdateringar på din dator. Dessa i stall viktig säkerhetsprogram och träna veck och kryphål som fanns kvar i tidigare versioner av operativsystemet. På toppen av detta, se till att din dator är optimerad och installation med den senaste och bästa säkerhet svit program. Även de bästa programmen gör normalt att du betalar en nominell avgift för att få installationen, vissa är gratis och fungerar lika bra som den lön för att använda programvaran.

Det bästa sättet att skydda din identitet på nätet är att veta vad hackare letar efter. De vill ha dina cookie-information, användarnamn, lösenord, kreditkortsnummer och annan personlig information som du kan ha läckt bort på internet. Mata in denna data i ett fält på Internet Kan jag takfot du väl oskyddat om din programvara är inte aktuell. Vet hur du kan torka dessa typer av filer från din dator efter användning, liksom.

De flesta hackare bara gå efter de som inte vet hur man skyddar sig, eftersom det finns w eak en nd lätt mål. Även installation av en enkel brandvägg kan vara allt du behöver. Men långt du bestämmer dig för att skydda dig själv, kom bara ihåg att om du inte följer igenom och fortsätter att skydda dig själv, till någon annans dåliga sätt.Ett svar till "The Art of Online självförsvar"

  1. Dessert Says:

    bra inlägg! särskilt gillade början analogi om självförsvar i verkliga livet! bra förslag och mycket intressant läsning.Lämna ett svar

Kundavdelning