Anonymitet Blog »Hide IP registrert som trojansk programvare

Hide IP programvare som ble oppdaget som Trojan

Skrevet den 12. november 2009 i Free Hide IP , IP Hider , Diverse , Sikkerhet

I det siste har brukere klaget over at mens du laster ned en skjule IP-programvare deres antivirusprogram oppdager IP-verktøy som Trojan. Dette skjer spesielt når brukerne har installert nyeste antivirus 'versjon.

Så jeg spurte en kollega fra vår tekniske avdeling hva som skjer og hvorfor trenger vi møte denne situasjonen. Her er hva han sa:

"Antivirus programmer oppdage visse applikasjoner som malware / virus på grunn av visse handlinger disse programmene utføre og / eller visse komponenter disse programmene belastning for å gi visse funksjoner. Søknad handlinger identifisert som ondsinnet innen antivirus programvareinnstillinger består i bakgrunnen internett-tilkoblinger, system / kritisk fil / mappe tilgang / redigere / fjerning eller systemregisteroppføringen tilgang / redigere / fjerning. Komponenter som skal lastes innenfor applikasjons arbeidsflyt er å bli betraktet som ondsinnet programvare på grunn av interferens med arbeidsflyt operativsystemet spesifikt operativsystem events / datafangst. Antivirus produsenter gi utvidet informasjon om søknadstypene anses som skadelig programvare. "

På slutten, forsikret han meg om at jeg kan installere uten problemer noen av de mest populære skjule IP verktøy fordi det ikke er kritisk virus installert på datamaskinen min. Bare fordi disse programmene er i stand til å bryte gjennom brannmurer betyr ikke at de er malware. Viktige selskaper som UltraReach og AllAnonymity jobber allerede for å løse dette problemet for å gi nye versjoner for sine programmer bare for vår trygghet.One Response til "Hide IP oppdaget som trojansk programvare"

  1. Corina Says:

    Du har jobbet for å fikse dette problemet siden 12 november 2009 siden denne artikkelen ble lagt ut på denne nettsiden? Jeg lurer på om dette er alle BS å holde oss fra å fjerne trojaneren.Legg igjen en kommentar

Kundeområde