Anonymitet Blog »Topp metoder for å holde usynlig på nettet

Topp metoder for å holde usynlig på nettet

Skrevet 6. juli 2009 i Free Hide IP , Diverse , Sikkerhet , Web Nærhet

Hvis du treffer søkefeltet i Google leter etter metoder for å skjule IP-adressen for å få en anonym surfing, for å oppheve blokkeringen nettsteder, bypass filtre osv, vil du få tusenvis av resultater. Og du må dypt søke og analysere for å se hvilke som er de mest brukte metodene og beste ressurser til å bruke. Det er derfor jeg trodde det skulle være veldig nyttig å liste under de beste metodene som brukes for å bla usynlig på nettet.

Før notering og beskriver dem bør du vite at disse alternativene kan bare brukes hvis du har en dynamisk IP-adresse. Hvis du har en statisk IP-adresse bør du ringe din ISP og be dem om å endre din IP-adresse.

Web proxyer

Sannsynligvis er dette den mest brukte metoden, og veldig lett også.
Men først hva er en proxy, og som er dens formål?
En proxy-server er en datamaskin eller et program som fungerer som et mellomledd når en bruker søker etter ressurser og informasjon fra andre servere. De viktigste formålene med en proxy-server er å holde maskinene bak det anonymt og raskere tilgang til en ressurs. Nå som vi vet hva en proxy-server er, kan vi gå videre til web proxyer. En "web proxy" er faktisk en proxy som fokuserer på WWW trafikk og dens formål er å cache web-dokumenter for å redusere båndbredde og serverbelastning. En anonym proxy-server, for hvis du ønsker å kalle det en anonym web proxy gjør surfing usynlig. Så når brukeren ber om informasjon / ressurser fra en bestemt server, gjør han dette gjennom en anonym proxy-server. På denne måten serveren ikke mottar sluttbrukerens informasjon, blir på denne måten vanskelig å spore.

I denne kategorien vil jeg også introdusere de åpne (gratis eller privat) proxyer som brukes til å konfigurere nettleseren manuelt. De fleste nettlesere kan konfigureres, og du kan angi proxy-serveren og port for hver protokoll.
Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, sjekk tutorials fra 2privacy.com som gir støtte for de viktigste nettleserne som brukes.
Ulempen er at selv om serveren ikke har sluttbrukerens informasjon, den anonyme web proxy har det, og du ikke er helt umulig å spore.

VPN-tilkoblinger

VPN er forkortelsen fra Virtual Private Network. En VPN handler om å skape et virtuelt privat nettverk eller tunnel over det offentlige nettverket "internet". Hver VPN er privat og holder sin virksomhet anonymt og trygt å være på denne måten et flott alternativ for folk bekymret personvern på nettet. Den fordelen over proxy nettsteder er at bruk av en VPN-tilkobling dine aktiviteter på nett er anonym, ikke bare når du surfer på nettet, men også når du bruker forskjellige programmer (spill, e-post, chat-programmer osv.). Det er mange VPN-tilbydere som har setup eksterne servere på ulike steder, eller du kan lage deg selv en VPN-forbindelse. For eksempel hvis du ønsker å lage en av en Windows XP enn du bør sjekke trinn-for-trinn veiledning gitt av Microsoft Hjelp og støtte .

Hide IP-programvare

Den skjule IP-programvare er programmer som har en definert proxy liste. Den enkleste programmet vil bare tillate deg å aktivere den usynlige surfing, velge en proxy fra listen. Men det finnes mange andre programmer som har flere funksjoner som muligheten til å legge til proxyer manuelt inn på listen, muligheten til å teste proxyer i avansert, for å rense online spor, å slette midlertidige Internett-filer og mye mer. Det finnes programmer som lar deg konfigurere og teste fullmakter (for avanserte brukere) eller automatisk (for mindre erfarne brukere). Disse skjuler IP-metodene er svært enkelt og kan brukes av hvem som helst. Det viktigste i denne saken er det proxy liste og det er veldig viktig å teste programmet hvis du har tenkt å kjøpe den for å være sikker på at de fullmakter fungerer fint på datamaskinen.

Verktøylinjer og Firefox add-ons

Denne kategorien er lik med den skjule IP-programvare, fordi faktisk disse verktøylinjer og add-ons er programmer med en proxy liste innebygd. Vanligvis er disse ikke har flere funksjoner, bare skjule IP-funksjonen. Hvis du bestemmer deg for å bruke dem må du passe på at verktøylinjen du bruker er kompatibel med din nettleser.

Disse er de viktigste måter å skjule IP-adressen og bla usynlig. Dette er ikke de eneste metodene, men er den mest brukte. I fremtidige innlegg, vil jeg gi deg noen gode ressurser til bruk, basert på disse kategoriene.

Legg igjen en kommentar

Kundeområde