Nimettömyys Blogi »Voiko IP-osoitteen paljastaa verkkosivujen olet käynyt?

Voiko IP-osoitteen paljastaa verkkosivujen olet käynyt?

Lähetetty 11. joulukuuta 2009 Sekalaisia ​​, turvallisuus

Suurin osa kysyy tätä usein kysymys: jos joku saa minun IP, osoite on mahdollista, että henkilö selvittää sivustot olen käynyt? No ei ole liikaa filosofiaa, koska ottaa vain IP-osoite ei ole tapa saada verkkosivujen vieraili. Toisaalta, ottaa oma IP-osoite voidaan löytää muita yksityisiä tietoja itsestäsi: sijainti, OS, selain jne.

Toisaalta, sivustolla tallennus kävijän IP-osoitteen. Yleensä jokainen sivustot ovat Yksityisyydensuoja jossa he mainita siitä, että kävijän IP-osoite tallennetaan saadakseen tilastoja ihmisten vierailusta ja mieltymykset. Vuonna Yksityisyydensuoja myös syytä mainita, että käyttäjän IP-osoitteen ja muita tietoja ei saa myydä, vuokrata tai siirtää kolmannen osan. Mutta sivustot eivät ole tallennus IP-osoitteen vain saada tilastoissa, mutta myös oppia käyttäjää online käyttäytymistä. Oppia käyttäjän mieltymysten ja käyttäytymiseen verkossa he voivat luoda räätälöityjä mainoksia ja edistää niitä, kun käyttäjä vierailee verkkosivuilla.

Mutta välinpitämättömiä jos ne tallennuksen IP-osoitteesi, sähköpostisi, nimesi tai muita tietoja, nämä olisi mainittava niiden Yksityisyyssuojand. Nyt olla vakavia: kuinka moni luet sivuston Privacy Policy?Yksi vastaus "Voiko IP-osoitteen paljastaa verkkosivujen olet käynyt?"

  1. Oma IP-osoite Says:

    Yritän oppia lisää DNS / tietoverkkojen ja rakastin viestiäsi. Jatkakaa hyvää työtä.Jätä vastaus

Asiakkaille