L'anonimat Bloc »Índia demana accés a dades - primera Blackberry ara Google i Skype

Índia demana accés a les dades - primera Blackberry ara Google i Skype

Publicat el 10 de setembre de 2010 a la Seguretat

The Times of India va revelar recentment que l'Índia està demanant a les empreses que ofereixen serveis de VoIP per proporcionar serveis de seguretat tinguin accés a les dades xifrades. Aquesta petició es va produir només un dia després de RIM, el fabricant de Blackberry va acceptar fer-ho. El govern vol que Google, Skype i RIM als servidors de configuració dins del país i per donar Ministeri de l'Interior la possibilitat de supervisar les dades de missatgeria i Internet.

Skype i Google proporcionen serveis als usuaris que els permeten fer trucades utilitzant una connexió normal a Internet. Sembla que aquest tipus de trucades estan prohibits a l'Índia i només les trucades internacionals se'ls permet. És per això que el govern li agradaria tenir accés a aquestes dades en forma llegible i intel · ligible.

En aquest moment, RIM té 60 dies per sortir amb una solució raonable amb el departament de telecomunicacions, inclosa la possibilitat de localitzar un servidor a l'Índia. I crec que Google i Skype estaran en la mateixa situació molt aviat.

Deixa un comentari

Àrea del Client